Vizyon 800 IPTV Set-Top Box

rating
  • € 48,50

Deze productie is op niet leverbaarVizyon 800 IPTV HEVC Multimedia Streamer Set Top BoxIPTV settopbox Vizyon 800 is de krachtige set-top box met de krachtige processor, verhoogd RAM-geheugen, dat een optimale oplossing biedt voor ..

  • Excl. BTW:€ 40,08
  • Model:Vizyon 800 IPTV
  • Beschikbaarheid:2-3 Days

Tags: Vizyon 800

Deze productie is op niet leverbaar

Vizyon 800 IPTV HEVC Multimedia Streamer Set Top Box
IPTV settopbox Vizyon 800 is de krachtige set-top box met de krachtige processor, verhoogd RAM-geheugen, dat een optimale oplossing biedt voor IPTV / OTT-projecten. De set-top box wordt gebruikt om de zakelijke projecten van Internet providers, OTT operators en content aggregators te implementeren. Vizyon 800 maakt geavanceerde interactieve applicaties mogelijk en ondersteunt 3D-video.

667 Mhz, Composite AV, HDMI 1.4, USB x 2, S / PDIF, LAN, WiFi gereed

Uitgifte van meerdere formaten, inclusief HD
Een van de huidige eigenaardigheden van de Vizyon 800-console is de conversie van alle inkomende formaten - de soepele presentatie is onafhankelijk van de generatie en de klasse van de televisie. Het apparaat ondersteunt high-definition videoformaten (Full HD 1080p) en alle moderne codes.

Externe interfaces:
De Vizyon 800-console is uitgerust met 2 USB-stekkers, waarmee u toegang hebt tot extra diensten - de aansluiting van een draadloze adapter om een ​​Ethernet-kabel in de buurt van de tv te verwijderen, het afspelen van media vanaf een foto / videocamera of andere media-apparaten, evenals de opname op USB-gegevensdragers. De Vizyon 800-console heeft ook een S / PDIF-audio-uitgang en een HDMI 1.4a-aansluiting.

Intern portaal
De console-gebaseerde portal is een geldig voorbeeld van het gebruik van de JavaScript-API. Deze functie biedt inzicht in de belangrijkste functies van STB Vizyon 800, waaronder: De mogelijkheid om audio- / videobestanden af ​​te spelen die toegankelijk zijn via het lokale thuisnetwerk of internet. Om de console configureren en aan de slag met ondertiteling, verschillende transport protocollen, UPnP en SAMBA, de selectie van soundtracks, de werking van het videovenster en de gelegenheid.
Ondersteunde middleware: Stalker

Technische gegevens:
Processor LQFP144
RAM 2 GB
Flash-geheugen 16 MB
Transportstream en profielniveau: MPEG-4 H.264, HEVC H.265, MPEG-2 MP @ HL, MEPG / AVC
Input datasnelheid: 120 Mbps Max
Video Formaat: 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p
Audio Decoding MPEG1 Layer I & II, MPEG2, MPEG4 AAC en MPEG4 AAC-HE (AAC +), Dolby Digital (AC-3), Dolby Digital Plus

Externe interfaces:
Audio-uitgang S / PDIF, HDMI 1.4a (aan de achterkant), 2x USB 2.0, Composite + stereo A / V-uitgang (mini-aansluiting aan de achterkant), Ethernet, 100Mb / s

Bronnen voor media-inhoud:
Externe harde schijf (USB), USB-apparaten (USB flash drive, USB-kaartlezer, enz.), PC en NAS (lokaal netwerk (SMB, NFS, UPnP, HTTP), andere Internet en lokale netwerken televisie HTTP , multicast UDP / RTP), worden videostreamingservices volledig ondersteund.

Afmetingen: breedte 132 mm - diepte 87 mm - hoogte 27 mm

Levering:
1x Vizyon 800 IPTV set-top box
1x afstandsbediening
1x korte instructie
1x voeding 5V 2A

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed