Vizyon 810 IPTV Satellietontvanger set-top box WiFi

rating
  • € 68,50

Deze productie is op niet leverbaar.Vizyon 810 IPTV HEVC multimedia satellietontvanger set-top box met 150Mbit WLAN Stalker"IPTV set-top box Vizyon 810 is de krachtige set-top box met de high-performance processor, meer RAM en ein..

  • Excl. BTW:€ 56,61
  • Model:Vizyon 810 WiFi
  • Beschikbaarheid:2-3 Days

Tags: Vizyon 810

Deze productie is op niet leverbaar.Vizyon 810 IPTV HEVC multimedia satellietontvanger set-top box met 150Mbit WLAN Stalker"

IPTV set-top box Vizyon 810 is de krachtige set-top box met de high-performance processor, meer RAM en einbautem satellietontvanger dat een optimale oplossing voor IPTV / OTT projecten biedt. De set-top box wordt gebruikt om de zakelijke projecten van Internet providers, OTT operators en content aggregators te implementeren. Met Vizyon 810 kunt u geavanceerde interactieve toepassingen gebruiken en 3D-video ondersteunen.


667MHz, Composite AV, HDMI 1.4, USB x 2, S / PDIF, LAN, WiFi


Uitgifte van meerdere formaten, inclusief HD

Een van de eigenaardigheden van de huidige Vizyon 810 console is om alle inkomende formaten om te zetten - de harmonische eenheid is onafhankelijk van de productie en de klasse van de TV. Het apparaat ondersteunt high-definition videoformaten (Full HD 1080p) en alle moderne codes.


Externe interfaces:

De Vizyon 810 console is uitgerust met een USB-aansluiting, waardoor de toegang van aanvullende diensten mogelijk maakt - al geïntegreerd WLAN op te geven een Ethernet-kabel in de buurt van het afspelen van tv, media van een foto / video camera of andere media-apparaten, evenals de opname op USB-gegevensmedia. De Vizyon console 810 heeft ook een S / PDIF audio-uitgang en een HDMI 1.4a plug.


Intern portaal

De console-gebaseerde portal is een geldig voorbeeld van het gebruik van de JavaScript-API. Deze functie geeft een inzicht in de belangrijkste kenmerken van STB Vizyon 810, die zijn samengesteld uit de volgende: De mogelijkheid om audio / video-bestanden, was die worden benaderd door de lokale thuisnetwerk of het internet te spelen. Om de console configureren en aan de slag met ondertiteling, verschillende transport protocollen, UPnP en SAMBA, de selectie van soundtracks, de werking van het videovenster en de gelegenheid.

Ondersteunde middleware: Stalker


Technische gegevens:

Digitale ingebouwde satelliettuner ondersteunt DVB / S2-decodering

Hoogwaardige WIFI met interne antenne geïnstalleerd.

Processor LQFP144

RAM 2 GB

Flash-geheugen 16 MB

Transport Stream & Profile Level: MPEG-4 H.264, HEVC H.265, MPEG-2 MP @ HL, MEPG / AVC

Input datasnelheid: 120 Mbps Max

Video Formaat: 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p

Audio Decoding MPEG1 Layer I & II, MPEG2, MPEG4 AAC en MPEG4 AAC-HE (AAC +), Dolby Digital (AC-3), Dolby Digital Plus


Externe interfaces:

Audio uitgang S / PDIF, HDMI 1.4a (op de achterzijde), USB 2.0 (voor: 1) Composite + Stereo A / V-uitgang (mini op de achterkant), Ethernet, 100Mb / s


Bronnen voor media-inhoud:

Externe harde schijf (USB), USB-apparaten (USB flash drive, USB-kaartlezer, enz.), PC en NAS (lokaal netwerk (SMB, NFS, UPnP, HTTP), andere Internet en lokale netwerken televisie HTTP , multicast UDP / RTP), worden videostreamingservices volledig ondersteund.


Afmetingen: breedte 132 mm - diepte 87 mm - hoogte 27 mm


Levering:

1x Vizyon 810 Sat IPTV set-top box

1x afstandsbediening

1x korte instructie

1x HDMI-kabel

1x voeding 5V 2A

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed